Home » Workshops » data voorjaar 2022

Armbreien plaid merinowol

Ben jij van het type, hoe groter hoe beter? Zet jij je lijf graag helemaal in en hou je bovendien van super zachte knuffeldekens? Dan is deze workshop echt volledig je ding!!
Kom een avond armbreien en ik toon je in 2 uurtjes tijd hoe jij jezelf op een druilerige dag van gezellige warmte kan voorzien. Ga naar huis met je eigen giga mohair plaid.

Alle materialen zijn ingebegrepen.

Wij zorgen voor lekkers, jullie voor het enthousiasme!

duur: 2 uur 

kostprijs €90

Babynestje van merinowol 

Ideaal als activiteit of cadeautje voor jonge mama's of papa's! Zet je hele lijf in en brei in enkele uren tijd een gezellig babynestje. Lekker zacht voor kleine ukkies om in weg te dromen. De kleur van de wol kies je helemaal zelf!

Alle materialen zijn inbegrepen.

Wij zorgen voor lekkers, jullie voor het enthousiasme!

duur: 2 uur 
kostprijs: €90

Macramé plantenhanger

Helemaal into the boho lifestyle? Vastberaden om van je huiskamer een groene oase te maken? Fan van hangplanten allerhande? Dan is deze workshop vast jouw ding! Ga aan de slag met touw en ontdek alle kneepjes om zelf prachtige macramé planthangers te maken. 

Drank, snacks en alle materialen zijn inbegrepen.

duur: 2 uur
Kostprijs: €45 per persoon

Macramé vlaggenlijn

Ideaal voor een boho feestje of een tuinparty! Hou jij van feesten maar niet zo van bling bling? Dan is deze workshop misschien wel jouw ding. Ik leer je alle basisknopen om zelf je eigen vlaggenlijn te maken en er thuis zelf verder mee aan de slag te gaan! 

Drank, snacks en alle materialen zijn inbegrepen.

duur: 2 uur
kostprijs: €45 per persoon